СИАТЪЛ (AP) — Достатъчни бяха само две поредни загуби и

...
СИАТЪЛ (AP) — Достатъчни бяха само две поредни загуби и
Коментари Харесай

Eagles, които искат да предизвикат внезапно падаща атака, изправена пред пропускаща защита на Seahawks

СИАТЪЛ (AP) — Достатъчни бяха единствено две следващи загуби и един мач, без да намерят крайната зона, с цел да могат Jalen Hurts и неговите треньори да стартират да усещат топлината на това, което е се случва във Филаделфия.

Няма подозрение, че Ийгълс ще играят след сезона и победа в понеделник вечер над Сиатъл ще приключи място в плейофите за Филаделфия.

Но методът, по който се случиха последните две седмици, ускори терзанията, че Eagles (10-3) имат проблеми в офанзивата, които би трябвало да бъдат решени през последната четвърт на сезона, в случай че желаят да бъдат същински кандидати за следващото присъединяване в Супербоул.

„ Трябва да извършите нещо по въпроса. В момента прекосяваме през някои компликации и ги приветстваме, нали? не ти харесва. Това е малко като рецензията. Не ви харесва, когато го чуете за първи път, само че тогава можете ли да го употребявате, с цел да ви помогне да растете? Няма подозрение, че компликациите ви оказват помощ да растете като тим “, сподели треньорът на Eagles Ник Сириани. „ И так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР