Си Цзинпин каза също, че двете страни са се споразумели

...
Си Цзинпин каза също, че двете страни са се споразумели
Коментари Харесай

След срещата на Си Цзинпин и Байдън: САЩ и Китай възобновяват вое...

Си Цзинпин сподели също, че двете страни са се споразумели за основаване на китайско-американска работна група за съдействие в битката с опиатите, заяви Китайската държавна телевизия, представена от Ройтерс.

 

" Китайският президент Си Цзинпин и президентът на САЩ Джо Байдън се договориха да възобновят военните връзки на високо ниво въз основа на тъждество и почитание ", съобщи организация Синхуа.

 

На срещата на върха в Калифорния двамата ръководители се договориха също да стартират общи държавни полемики за потреблението на изкуствения разсъдък и да основат работна група за съдействие в региона на битката с опиатите, показва китайската организация, представена от Франс прес.

 

Байдън и Си се споразумяха да си сътрудничат за прекъсване на производството и разпространяването на опиоида фентанил - водеща причина за смъртните случаи от свръхдоза в Съединени американски щати. Съгласно съглашението Китай ще преследва директно съответни химически компании, които създават прекурсори на фентанил, съобщи върховен американски чиновник пред кореспонденти, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР