Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, все

...
Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, все
Коментари Харесай

Била ли е жертва на кибертормоз Лана

Си Джей Пери , както е същинското име на Лана, към момента е част от Световната федерация по кеч, нищо че сега е в отмора.
 Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му инициативи
С какво се захваща Русев след уволнението

Новите завършения на уволнения Мирослав Бърняшев

И е решила да прекара част от нея не къде да е, а в България дружно с Мирослав Бърняшев , който до неотдавна наричахме Русев.

Бърняшев за момента не е част от кеча и се е фокусирал върху играенето на видео игри и развиването на канала си в Twitch. Но до момента в който двамата са в България, Си Джей Пери откри време, с цел да направи живо включване в Instagram, с цел да поговори с почитателите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на Авг 9, 2020 в 1:44 PDT

Като част от него тя споделя и за отрицателните прекарвания, които е имала поради сюжетната линия в кеча, в която беше участник. За да бъдат забавлявани феновете, Световната федерация по кеч реши, че Лана и Русев би трябвало да се разделят и то поради различен човек - Боби Лашли.

Ясно беше, че това е единствено за шоуто, само че Пери споделя, че в Америка са се намерили много хора, които съгласно нея са неосъществени публицисти, живеещи в някое мазе, които са я засипвали с обиди поради протичащото се.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на Авг 2, 2020 в 4:26 PDT

Това я предизвика да призове почитателите си да бъдат положителни и в случай че не могат да кажат нещо хубаво за някого, просто да си замълчат. Си Джей Пери споделя, че е била жертва на кибертормоз и знае, че доста хора всекидневно се сблъскват със същия проблем.
 Лана, Русев и секси фотосите на брачната половинка на Мирослав Бърняшев
Колко секси е Лана

Ако някой има потребност от увещание

И на доста хора това им въздейства съществено и даже стартират да се самонараняват или да мислят за самоубийство. Ето за какво тя няма да спре да приказва за този проблем, до момента в който не види, че има някаква смяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР