Швейцаската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че Новак

...
Швейцаската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че Новак
Коментари Харесай

Федерер: Джокович е фаворит за Откритото първенство на Австралия

 Швейцария се изравни с Испания по брой титли от Купа Хопман
Швейцаската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че Новак Джокович е огромният любимец да завоюва шампионата от Големия шлем Australian Open.

Маестрото е настоящ притежател на трофея в Мелбърн и загря добре за конкуренцията, откакто реализира няколко съществени победи за " Купа Хопман " и в последна сметка бе с главен принос родината му да завоюва трофея за втора поредна година.

" Няма подозрение, че Новак е любимец в Мелбърн. Независимо какво се е случило в Доха, той показва страховит тенис през последните 5-6 месеца и завоюва няколко извънредно огромни шампионата.

Като се има на поради каква класа има считам, че ще успее да покаже най-хубавия си тенис и тогава за съперниците става доста мъчно да го победят.

Колкото до мен, аз съм в топ 10 на любимците да завоюват трофея. Още обаче е рано за прогнози. Все отново не знам нито противника ми в първия кръг, нито по кое време играя, нито на кой корт играя.

Усещането да печеля още веднъж " Купа Хопман " е ужасно. Чувствам се доста добре и играя не по-зле. Страхотно е, че демонстрирах такова положително равнище на сингъл в шампионата. Дори и аз не мога да допускам, че бях толкоз безапелационен в тези мачове ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР