Швейцарският тенисист Станислас Вавринка прогнозира, че следващият опонент за Григор

...
Швейцарският тенисист Станислас Вавринка прогнозира, че следващият опонент за Григор
Коментари Харесай

Човекът, нанесъл последните загуби на Гришо, обяви: Ще викам за Димитров! Медведев не ме впечатли

Швейцарският тенисист Станислас Вавринка предвижда, че идващият конкурент за Григор Димитров в Откритото състезание на Съединени американски щати – Даниил Медведев, няма да завоюва първия си трофей от Големия шлем в този момент. 34-годишният деец не остана впечатлен от продукцията, която международният №5 изнесе против него, с цел да го победи в четири сета.

``
реклама

23-годишният Медведев завоюва много удобно дуела си с носителя на 3 трофея от Големия шлем – 7:6, 6:3, 3:6, 6:1 за 2 часа и 34 минути. Вавринка акцентира на обстоятелството, че в първия сет от техния дуел руснакът е изискал здравна помощ поради проблем в лявото бедро. Заради контузията той много време куцаше по корта, като очевидно в течение на срещата травмата отшумя.

„ Той може да завоюва шампионата, само че не мисля, че ще го стори ”, съобщи Вавринка след срещата. „ Ще му бъде в действителност мъчно. Това е моето мнение. ”

„ Изглежда, че към този момент стартира да се уморява ”, добави потвърденият швейцарец. Все отново Медведев игра край във всеки шампионат на твърди кортове, в който взе участие досега, а в Синсинати даже победи международния №1 Новак Джокович, с цел да грабне първия си „ Мастърс ” трофей.

„ Сега го чака Григор в полуфинала, а след това и самият край вероятно. През последните няколко седмици той потвърди, че всичко може да се случи. Затова има и своя късмет да грабне трофея ”, добави Вавринка, който нанесе последните две загуби на българина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР