Швейцарският Сервет Женева приема Лудогорец Разград в двубой от плейофите

...
Швейцарският Сервет Женева приема Лудогорец Разград в двубой от плейофите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Сервет vs Лудогорец ― съставите

Швейцарският Сервет Женева приема Лудогорец Разград в дуел от плейофите преди 1/8-финалите в Лига на конференциите. Срещата на „ Стад дьо Женев “ е довечера от 22:00 часа и на страницата Gong.bg ще може да бъде проследена минута по минута, с всичко най-интересно от протичащото се на терена.

Първенецът на България към този момент рестартира с формалните мачове през тази година. „ Зелените “ победиха с дузпи финалиста за Купата ЦСКА 1948 и оформиха своя вътрешен требъл. Триумфът във Велико Търново на неутралния стадион „ Ивайло “ пристигна след осъществяване на дузпи.

През зимната пауза Лудогорец се укрепи единствено с Ивайло Чочев часове преди първия двубой с швейцарците, но претърпя няколко раздели. Доминик Янков бе продаден на Монреал, а Мунир Шиуар даден чартърен на Амиен. Разградчани се разделиха още с бранителите Игор Пластун и Франко Русо (под наем в Льовен).

Пътят на Лудогорец дотук в конкуренцията бе посипан с възходи и падения. Българският отбор излезе от съвсем невъзможна обстановка в група с Фенербахче, Нордселанд и Спартак Търнава.

22,00 / СЕРВЕТ - ЛУДОГОРЕЦ 0:0

Стадион: " Стад дьо Женев " (Женева, Швейцария) 

Стартовите сформира:

Сервет: Фрик – Цунемото, Рулие, Северин, Мазику – Стеванович, Манин, Ондуа, Бола – Гийемоно, Кривели

Треньор: Рене Вайлер

Лудогорец : Падт – Сон, Вердон, Сонко, Витри – Гонсалвеш, Нареси, Пьотровски – Текпетей, Дуа, Видал

Треньор: Георги Дерменджиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР