Швейцарската легенда в тениса Роджър Феререр вече тренира на корт.

...
Швейцарската легенда в тениса Роджър Феререр вече тренира на корт.
Коментари Харесай

Роджър Феререр се завръща към тренировки на корт

Швейцарската легенда в тениса Роджър Феререр към този момент тренира на корт. Той към този момент е изцяло възобновен от двете интервенции, които претърпя през тази година.

В последните месеци 39-годишният Федерер тренираше за мощ и устойчивост във фитнеса, само че към този момент може да стартира и естествена игрова подготовка.

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем записа единствено едно присъединяване през годината на Откритото състезание на Австралия през януари, след което се оперира през февруари. През май се наложи нова хирургическа намеса.

" На правия път съм. Завръщам се към тренировките на корта, само че няма да прибързвам и да се подлагам на ненужно напрежение. Ще стартира да играя още веднъж в Тура, когато съм подготвен на 100 %. На този стадий мисля, че ще можа да се завърна на Откритото състезание на Австралия през януари ", сподели той. " На този стадий не мога да упражнявам повече от два часа с ракета в ръка. В последно време работих главно за мощ и устойчивост. Хубавото е, че нямам болки. Повече интервенции няма да бъдат нужни ", добави Федерер.
 Главната спортна зала в Базел няма да носи името на Роджър Федерер
Главната спортна зала в Базел няма да носи името на Роджър Федерер

Не се събраха задоволително подписи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР