Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че в

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че в
Коментари Харесай

Федерер иска да играе в тандем с Джокович на Laver Cup

 Федерер: Преди години Джокович играеше по-добре
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че в демонстративния шампионат Laver Cup по всяка вероятност той ще си партнира с Новак Джокович в мачовете на двойки в конкуренцията.

Миналата година швейцарецът образува тандем с Рафаел Надал, а двамата реализираха значима победа във втория ден от конкуренцията.

" Двойките ще са от основно значение, както видяхме и предходната година. Мисля, че Отборът на света е любимец във всички три мача при каретата.

Ние ще би трябвало да създадем няколко суперотбора с играчи на сингъл. Бих желае да играя с Новак, уповавам се и той да е на това мнение.

Ще го решим в процеса на диалози. Не съм играл двойки от предходната година. Спечелих обаче последния си мач и по тази причина съм убеден ", сподели Федерер.

Турнирът започва на 21-и септември, а в Отбора на Европа с изключение на Маестрото и Джокович, е и българинът Григор Димитров, както и Александър Зверев, Давид Гофен и Кайл Едмънд.

" Строени и подготвени да започваме, " написа хасковлията в обществените мрежи под обща фотография със своя отбор. Първият мач от конкуренцията ще стартира в петък от 21.00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР