Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че продължава

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че продължава
Коментари Харесай

Федерер: Краката ми малко треперят, но съм добре

 Федерер и Надал още веднъж стават двойна комбина за Laver Cup
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че продължава да се любува на играта. Маестрото съобщи, че се усеща физически и душевен толкоз добре, колкото през позледните 4 години.

" Имах добра година. Хареса ми метода по който играх в някои от шампионатите. Спечелих трофей от " Шлема ", бях първа ракета в света. Това са все естествени неща.

Беше в действителност необикновено. Не мислех, че ще преживея това още веднъж. Знаете, че не бях печелил в един интервал трофей от " Големия шлем " в продължение на четири години. Имах и проблеми с травми.

Ето за какво се усещам добре. След Лондон започнах да се сготвям за новия сезон. Краката ми малко треперят, само че съм добре. Малко съм изтощен, само че това е изцяло обикновено, сезонът едвам неотдавна завърши.

Няма никакво значение какъв ще ми бъде графика за новия сезон щом не преставам да се любувам на това, което върша - да играя тенис. Чувствам, че още мога да се състезавам и съпернича с най-хубавите и това ме радва.

Когато годините стартират да се усилват, тогава става като при катеренето. Въздухът ти понижава и всичко става по-екстремно. Така е и при мен. Това обаче не значи, че би трябвало нещо да се обърка.

Аз обаче чувствам тези неща. Ето заради тази причина възнамерявам всичко толкоз добре с моя екип. Това постоянно е била моята мощна страна.

Физически и душевен през тази година се усещам също толкоз добре, както се усещах през последните четири години да вземем за пример ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР