Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че победата

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че победата
Коментари Харесай

Федерер: Това ми е любимата победа над Надал

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че успеха над Рафаел Надал на полуфиналата на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън " ще остане един от обичаните му триумфи, точно тъй като е реализиран в Лондон.
 Федерер завоюва класиката с Надал и е на край
 Снощи маестрото се наложи над Матадора със 7:6 (3), 1:6, 6:3, 6:4 и към този момент има 16 триумфа и 24 загуби против испанеца. Федерер ще се изправи против Новак Джокович във финала на конкуренцията.

" Това несъмнено ще остане като един от обичаните ми, защото успеха е против Рафа и то на " Уимбълдън ". Хубавите неща се случват, стараейки се да имаш верен метод. Лошите ни сполетяват, когато се съмняваме в себе си.



Винаги е доста, доста прелестно да играя тук против Рафа, изключително откакто не сме се срещали от толкоз време. И двамата играхме добре. Всичко завърши с един вманиачен гейм най-после, в който имаше доста оспорвани разигравания. Почувствах ужасно облекчение след последната точка.

Това несъмнено ще остане като един от обичаните ми мачове, към който да се връщам обратно, тъй като това е Рафа и това е Уимбълдън. Публиката също беше доста отдадена на протичащото се. Играх добре и през четирите сета, мога да съм доста благополучен.

Няма мотиви за тържество, не би трябвало да бъда прекомерно прочувствен или щастлив. Въпреки че в този момент съм в действителност благополучен. За положително или за неприятно остава още един мач. Нужно е да остана концентриран.

Определено е необяснима превъзходството на ветераните, даже странна. Серина навлезе даже малко преди мен. Невероятно е стореното от нея. Тя може да пренапише историята в събота. Аз също не съм очаквал сходно нещо. Да печеля през 2003 година беше удивително, а в този момент да се върна на финала, значи доста за мен ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР