Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер потвърди участието си

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер потвърди участието си
Коментари Харесай

Федерер потвърди участие на турнира в Рим

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер удостовери присъединяване си в шампионата от сериите Мастърс в Рим, който стартира идната седмица.
 Федерер няма самообладание да играе още веднъж на клей
Маестрото е подложен под номер 3 в главната скица на конкуренцията и ще стартира непосредствено от втория кръг. Първоначално Федерер беше възнамерявал да играе единствено на два шампионата на клей – този в Мадрид и на " Ролан Гарос ".

Впоследствие обаче швейцарецът взе решение да добави и Рим. За последно Роджър игра в Рим през 2016 година, когато отпадна в третия кръг след загуба от Доминик Тийм.

Григор Димитров пък ще вземе присъединяване и на шампионата по двойки в италианската столица, като ще си партнира с Борна Чорич. Двамата ще излязат в първия кръг против Люка Пуй и Франсис Тиафо.

Двамата се намират в долната половина на схемата и при победа в първия си мач ще срещнат Хуан Себастиан Кабал/Робърт Фара или Доминик Инглот/Рохан Бопана във втория кръг, като при всички положения ще бъдат в ролята на новобранци, защото и двете двойки са изключителни опитни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР