Швейцарката Белинда Бенчич спечели последната свободна квота за Шампионата на

...
Швейцарката Белинда Бенчич спечели последната свободна квота за Шампионата на
Коментари Харесай

Финал в Москва прати Белинда Бенчич на Шампионата на WTA

Швейцарката Белинда Бенчич завоюва последната свободна квота за Шампионата на WTA, който ще се организира в китайския град Шънчжън от 27 октомври до 3 ноември. Бенчич си обезпечи място на заключителния шампионат за сезона при дамите след победа над Кристина Младенович (Франция) на полуфиналите за " Купата на Кремъл ". 22-годишната швейцарка завоюва с 6:3, 6:4 и в спор за купата в Москва ще срещне победителката от мача сред Анастасия Павлюченкова (Русия) и Каролина Мухова (Чехия).
A straight-set win puts @BelindaBencic into the #KremlinCup final -- and grabs her the last remaining singles spot at the @WTAFinals!

How she made it through to the Moscow championship match --> https://t.co/DmZf3EdlwY pic.twitter.com/1RgM3AUPmi
— WTA (@WTA) October 19, 2019 На шампионата на WTA в Китай ще вземат участие осемте най-хубави през годината, като с изключение на Бенчич това са още Ашли Барти (Австралия), чехкините Каролина Плишкова и Петра Квитова, японката Наоми Осака, Симона Халеп (Румъния), Бианка Андрееску (Канада) и Елина Свитолина (Украйна). Участничките ще бъдат разпределени в две групи, като първите две от всяка група ще играят на полуфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР