Швейцария победи Сърбия с 2:1 и е много близо до

...
Швейцария победи Сърбия с 2:1 и е много близо до
Коментари Харесай

Петкович: След почивката изцяло доминирахме

Швейцария победи Сърбия с 2:1 и е доста покрай класиране за втората фаза на Мондиал 2018. Драматичния триумф донесе Джердан Шакири в последната минута, а селекционерът на “часовникарите” Владимир Петкович призна, че е изхабил доста нерви по време на дуела.

“Мачът беше доста забавен и в този момент съм прочувствено отпаднал. Беше ни мъчно, когато изоставахме в резултата. Въпреки това, вярвахме, че можем да спечелим. Стори ми се, че съветските почитатели на стадиона подкрепяха повече сърбите, само че атмосферата беше приятна. Нашите последователи доста ни помогнаха”, съобщи Петкович след скъпия триумф.

“И преди почивката не играхме неприятно, само че през второто полувреме напълно контролирахме мача. В съблекалнята споделих на футболистите, че не съм удовлетворен от грешките в разиграването и многото свободни пространства, които оставяме. Добавих, че чакам доста повече от тях”, продължи Петкович.

“Съдията? Мисля, че се оправи добре. Питате ме за неотсъдена дузпа за Сърбия, само че аз ще ви кажа, че Неманя Матич трябваше да получи втори жълт картон”, отговори на въпрос за съдийството треньорът на “кръстоносците”.
Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Сърбия 1:2краен резулат  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР