Швейцария обяви, че забранява големите събития в страната като мярка

...
Швейцария обяви, че забранява големите събития в страната като мярка
Коментари Харесай

Коронавирусът спира едно от най-големите автомобилни изложения в Европа

Швейцария разгласи, че не разрешава огромните събития в страната като мярка за ограничение на разпространяването на ковид. Правителството в страната разгласи, че лимитира обществени и частни събития с повече от 1000 участници до 15 март, написа Bloomberg.

Това решение ще засегне едно от най-големите значими автомобилни изложби в Европа - Motor Show в Женева. То трябваше да стартира на 5 март.

Забраната идва след неотдавна беше анулирано и най-голямото събитие за електроника на Стария континент - Mobile World Congress, което обичайно се организира в Барселона.

Междувременно в четвъртък от обществената мрежа Фейсбук оповестиха, че отсрочват най-голямото си годишно събитие F8 поради разрастващата се зараза.

" Направихме сложното решение да анулираме F8 тази година, с цел да дадем приоритет на здравето и сигурността на нашите сътрудници, чиновници и на всички, които оказват помощ за организирането му ", показват от компанията, представени от CNN Business.

По-рано този месец от Фейсбук анулираха и огромна рекламна конференция, която трябваше да се организира в Сан Франциско. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР