Швеция разпространява брошура до около 4,8 милиона домакинства, с обяснения

...
Швеция разпространява брошура до около 4,8 милиона домакинства, с обяснения
Коментари Харесай

Швеция праща на гражданите си брошура за случай на криза или война

Швеция популяризира листовка до към 4,8 милиона семейства , с пояснения какво да вършат при положение на рецесия, в това число и война , оповестява АП.

Агенцията за цивилен изключителни обстановки твърди, че брошурата " Ако има рецесия или война " е от 20 страници и има за цел, страната да бъде " по-добре готова " , когато публичните услуги не работят заради произшествия, тежки климатични условия, ИТ офанзиви или " в най-лошия сюжет - война ".

Агенцията добавя, че брошурата ще бъде публикувана от 28 май до 3 юни и може да се изтегли на шведски, британски и на други езици.

Брошурата включва информация за това, какво би трябвало да съдържа една кутия за незабавна помощ - консерви, макаронени произведения и суха храна - и приканва хората да имат пари в брой, в случай че машините не работят, както и телефонни номера за незабавни случаи.

Брошурата осведоми шведите, че имат обвързване да работят, в случай че тяхната страна е застрашена . " Ако Швеция бъде нападната от друга страна, в никакъв случай няма да се предадем. Всяка информация за това, че опозиция би трябвало да бъде прекратена, е погрешна. "

 Снимка 357996
Източник:

" Дори в случай че Швеция е по-сигурна от множеството страни, съществуват закани ", разяснява пред публицисти шефът на организацията Дан Елиасон.

Швеция не в воювала с никого повече от 200 години, последната й война е с Норвегия през 1814 година Швеция е и публично неутрална по време на Втората международна война.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР