Швеция, която реши да не се заключва по време на

...
Швеция, която реши да не се заключва по време на
Коментари Харесай

Швеция с нов пик от заразени с коронавирус

Швеция, която реши да не се заключва по време на пандемията от COVID-19, записва през днешния ден 2 820 нови случая на. По информация на организацията за публично здраве, това е най-високата численост от началото на пандемията, оповестява „ Гардиън ”.
От организацията допускат, че напролет евентуално пикът е бил надалеч по-висок, само че не е бил регистриран, защото по това време не са правени проби.
 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19 Путин не планува ново цялостно блокиране в Русия поради COVID-19
Руският президент Владимир Путин съобщи, че не се възнамерява въвеждането на тотални ограничаващи ограничения - блокиране в цялата страна - зарад...
Здравната организация стегна рекомендациите за битка с пандемията в три спомагателни района, в това число най-големите шведски градове Стокхолм и Гьотеборг.
записва още седем смъртни случая, породени от затрудненията от ковид като общият брой доближи 5 934. Смъртността на глава от популацията е няколко пъти по-висока от тази в скандинавските съседи, само че по-ниска от някои по-големи европейски страни, като Испания и Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР