Швеция иска да въведе нови изисквания, които ще позволят депортирането

...
Швеция иска да въведе нови изисквания, които ще позволят депортирането
Коментари Харесай

Швеция гони мигранти за злоупотреби и престъпления

Швеция желае да вкара нови условия, които ще разрешат депортирането на търсещи леговище и имигранти за корист с субстанции, връзка с незаконни групи или изказвания, застрашаващи шведските полезности, оповестява Агенция Франс Прес.

Дясното държавно управление на премиера Улф Кристершон пристигна на власт преди година - с поддръжката на крайнодесните Шведски демократи  - обещавайки да се бори с имиграцията и престъпността.

" Предпоставка за сполучлива интеграция е хората, които желаят да живеят в Швеция, също да се придържат към главните правила и да живеят по почтен и добре учтив метод ", сподели министърът на миграцията Мария Малмер Стенергард на конференция, извършена с " Шведски демократи ".

Правозащитните групи към момента не са коментирали самодейността.
 Швеция резервира равнището на опасност след убийства в Брюксел
Швеция резервира равнището на опасност след убийства в Брюксел

Рискът от офанзиви от ислямистки екстремисти се е нараснал

Паулина Брандберг, министър на равенството сред половете, сподели пред кореспонденти, че държавното управление ще преразгледа шведското законодателство, с цел да дефинира дали има съответни учредения за лишаване на разрешенията за престояване.

Въпреки това тя изброи евентуални образци, катоизмами  с компенсации, трупане на задължения, приходи от аморални действия, корист с субстанции, както и свързване с незаконни мрежи или насилствени и екстремистки групи, " заплашващи главните шведски полезности ".

Брандберг сподели, че  проверката също по този начин ще прегледа " дали е допустимо и уместно да се включат изказвания, които съществено заплашват главните шведски демократични полезности ".

Бившият арбитър Робърт Шот беше назначен да управлява и  докладва доникъде на януари 2025 година
 Турският парламент забави кандидатурата на Швеция за НАТО
Турският парламент забави кандидатурата на Швеция за НАТО

Гласуването е отсрочено за идната седмица

Припомняме, че по-рано през ноември   Ердоган съобщи този месец, че ще се опита да улесни процеса на ратификация, само че добави, че против кюрдските бойци.

Швеция и Финландия желаеха предходната година след нахлуването на Русия в Украйна.

Турция сподели, че Швеция първо на неразрешената Кюрдска работническа партия (ПКК) и членове на мрежа, която Анкара счита за виновна за опита за прелом през 2016 година Турция третира и двете групи като терористични организации.

Швеция утвърди
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР