Шведското правителство отхвърли днес критиките на президента на САЩ Доналд

...
Шведското правителство отхвърли днес критиките на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Швеция отхвърля критиките на Тръмп по случая с американски рапър Ейсап Роки

Шведското държавно управление отхвърли през днешния ден рецензиите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че не се е намесило в отбрана на американския рапър Ейсап Роки, който следва да бъде съден в Швеция поради присъединяване в сборичкване в Стокхолм, съобщи ДПА.

" (Шведският министър-председател Стефан Льовен) беше изцяло явен за това, че всички в Швеция са равни пред закона и че държавното управление не може да се намеси в продължаващи правни процедури ", сподели представител, представен от Шведската телевизия.

Изявлението беше направено, откакто Тръмп, който предходната седмица безрезултатно се опита да убеди Льовен да разреши на рапъра да бъде освободен под гаранция, изрази в Туитър гнева си от това, че Ейсап Роки, чието същинско име е Раким Майърс, е бил упрекнат и следва да бъде съден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп сподели, че е " доста отчаян, че шведският министър-председател Стефан Льовен не е могъл да работи ", и упрекна Швеция, че разочарова афро-американската общественост в Съединени американски щати.

Вчера Ейсап Роки беше упрекнат от шведската прокуратура в причиняване на телесна щета. Съдебният развой против него би трябвало да стартира идната седмица.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР