Шведският защитник Расмус Далин от тима на Бъфало Сейбърс смени

...
Шведският защитник Расмус Далин от тима на Бъфало Сейбърс смени
Коментари Харесай

Расмус Далин смени Тейдж Томпсън в състава на Атлантическата дивизия за Мача на звездите

Шведският бранител Расмус Далин от отбора на Бъфало Сейбърс смени съотборника си Тейдж Томпсън в състава на Атлантическата дивизия за идния в събота в Сънрайз, щата Флорида " Мач на звездите " в Националната хокейна лига.

Томпсън, който има 34 гола и 34 асистенции в 50 мача този сезон, е с травма в горната част на тялото и няма да може да взе участие в идния " звезден уикенд ".

Далин игра в " Мача на звездите " и през 2022 година. Настоящата акция обаче е изключително сполучлива за него, като той към този момент вкара рекордните в кариерата си 14 гола и е водач по асистенции в НХЛ с 41.

Включването на шведа е добра вест за тима на Атлантическата дивизия, защото той е единственият бранител в състава.

" Мачът на звездите " в НХЛ се организира в по-различен формат по отношение на общоприетите хокейни мачове. Четирите участващи тима от четирите дивизии на лигата играят самобитни полуфинали, като на леда се играе трима на трима. Победителите от тези полуфинали, които са с дълготрайност една общоприета 20-минутна третина се срещат във финала. Всеки тим се състои от девет полеви играчи и двама вратари.

В първия полуфинал противници са тимовете на Тихоокеанската и Ценралната дивизия. Във втория един против различен излизат съставите на Атлантическата дивизия и Столичната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР