Шведският топ хореограф Саша Жан-Баптист ще направи хореографията на група

...
Шведският топ хореограф Саша Жан-Баптист ще направи хореографията на група
Коментари Харесай

България с шведска хореография на Евровизия

Шведският топ хореограф Саша Жан-Баптист ще направи хореографията на група Equinox , които ще показват България на Евровизия 2018, разбра HotArena .

Репетициите стартират от средата на април, с цел да може изпълнителие с изключение на глас, да покажат и хореография. Междувременно единствено преди ден Equinox участваха на влиятелното промоционално празненство на конкуренцията - London Eurovision Party. 

Жана Бергендорф, Владо Михайлов, Трей Кембъл, Джони Мануел и Георги Симеонов извършиха за първи път онлайн песента, с която ще се показват на сцената в Лисабон на 8 май. 

Освен песента Bones, музикантите показаха и два акустични кавъра - на Imagine на Джон Ленън и Who You Are на Джеси Джей. След триумфа си в Лондон, Equinox отпътуват за Лисабон, където ще снимат видеосюжетите, предшестващи осъществяването им.

Тазгодишното издание на Евровизия ще се организира от 8 до 12 май в португалската столица. България ще взе участие в първия полуфинал на 8 май , който ще се излъчи онлайн по Българска национална телевизия от 22 часа, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР