Шведският тандем отново провокира читателите с мрачна, сложна и смразяващо

...
Шведският тандем отново провокира читателите с мрачна, сложна и смразяващо
Коментари Харесай

Преследвачът – петият трилър от световната бестселър поредица на Ларш Кеплер

Шведският тандем още веднъж предизвика читателите с мрачна, комплицирана и смразяващо умна история
По-малко от година след излизането на „ Пясъчния човек “, „ Ентусиаст “ издава разтърсващия пети психотрилър от бестселър поредицата на скандинавското дуо Ларш Кеплер. „ Преследвачът “, трансформирал се в разказ №1 по продажби в родната Швеция в годината на публикуването си, е надълбоко интуитивна история, която се гмурка до дълбините на човешкото подсъзнание и изплува с роман за завладяваща обич, секс и вледеняващи обрати.
Книгите на Александър и Александра Андорил – съпрузите, стоящи зад псевдонима Ларш Кеплер, са преведени на над 40 езика и са продадени в тираж от над 15 милиона екземпляра по целия свят. В центъра на всяка от седемте елементи от смразяващата им поредност са следствията на детектив Юна Лина. Неговият съобразителен разум и нетрадиционен метод се трансформират в незаменима част от разплитането на всеки случай. До този миг.
В „ Преследвачът “ гениалният контрольор е в неопределеност от повече от година и е считан за мъртъв. Как обаче от Отдела за престъпни следствия в Стокхолм ще се оправят с следващото ужасяващо следствие без неговото присъединяване? В полицията е получено видео, показващо млада жена, която е в дома си и явно не подозира, че някой я следи. Никой не приема съществено този запис. Докато брачният партньор ѝ не открива мъртвото ѝ тяло.
Когато идва идващото видео, детектив Марго Силвърман обезверено се пробва да разпознава жертвата. Но е прекомерно късно. Защото по времето, когато записът е изпратен, килърът е към този момент в дома ѝ.
Скоро Стокхолм е в хватката на ужаса. Коя е идната цел на Преследвача?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР