Шведският премиер Стефан Льовен подкрепи закон, според който от 1

...
Шведският премиер Стефан Льовен подкрепи закон, според който от 1
Коментари Харесай

Шведките вече ще правят секс само срещу подпис

Шведският министър председател Стефан Льовен поддържа закон, съгласно който от 1 юли в Швеция може да се прави секс единствено в случай че има документално единодушие сред двамата сътрудници. Става дума за така наречен Закона за единодушието. Това важи за полови връзки сред съпрузи, несемейни, гейдвойки, колективен секс, написа " Монитор “ Писменото единодушие е належащо, в случай че се стигне до съд. Както сподели министър председателят на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение: " Без категорично единодушие сексът не може да се счита за непринуден ".

Новият закон вкарва две нови правни фигури " обезчестяване по нехайство " или " обезчестяване заради немарливост ". В Швеция не се планува да се желае единодушието на родителите, с цел да се подписа брак, както е при Шериата, само че червено-зеленото държавно управление изиска коренно стягане на закона за полови закононарушения. Причината за новия закон е акцията #Metoo, в която стотици дами се оплакаха от полово принуждение.

В Швеция също имаше вълна от неодобрение, в което дами се оплакваха, че са били насилени в пияно положение, до момента в който се спели, под психически напън и не са били в положение да откажат. Има и случай на политик от Зелените, която споделя, че седмици след половия акт е осъзнала, че е изнасилена. В Швеция, а и неотдавна в Германия се счита за обезчестяване, в случай че единият сътрудник каже: не, а другият сътрудник все пак продължи акта. Управляващото държавно управление се счита с феминистка устременост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР