Шведският моден гигант H&M, обяви официално, че спира поръчките си

...
Шведският моден гигант H&M, обяви официално, че спира поръчките си
Коментари Харесай

H&M спира поръчките за конфликтната Мианма

Шведският фешън колос H&M, разгласи публично, че стопира поръчките си в Мианма. Страната е разтърсвана всеобщи безредици, потушавани с жестоки репресии откакто военните взеха властта на 1 февруари, съобщи Франс прес.

В формалното си официално съобщение от H&M акцентират, че са крайно обезпокоена от създалата се обстановка. " Заради практическите компликации и непредвидимата обстановка, които лимитират опцията ни да работим в страната, стопираме новите поръчки за доставчиците ни ", разясниха от мениджмънта на компанията.

Шведският колос, който е на пазара в Бирма от седем години, има 56 доставчика в страната, съгласно представител на групата, посочи Агенция Франс Прес.
Компанията към този момент се въздържа от ограничения, които засягат дълготрайното ни наличие в Мианма, посочи Серкан Танка.

" В непрекъснат разговор сме с организациите на Организация на обединените нации, с дипломатическите представители, специалистите по правата на индивида, синдикатите и мултинационалните компании, с цел да обсъждаме обстановката ", добави представителят на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР