Шведският канал TВ4 изненада зрителите си със сериозна дискусия по

...
Шведският канал TВ4 изненада зрителите си със сериозна дискусия по
Коментари Харесай

Телевизия втрещи зрителите си с шокиращо предложение

Шведският канал TВ4 изненада феновете си със сериозна полемика по концепцията да ядем хора, " с цел да спасим климата ".

Доклад за стокхолмския панаир „ Гастро Норд “, оповестена за „ най-важната гастрономическа платформа в Европа “, оповестява за откривателят на поведенческите процеси Магнус Зьодерлунд, професор по маркетинг и началник на Центъра за потребителски маркетинг (ЦПM) в Стокхолмското учебно заведение по стопанска система, който е провел семинари на опцията от хранене с човешка плът.

За шокиращото телевизионно предаване споделя Спутник.

В отговор на въпроса на водещия за това кое ни кара да реагираме инстинктивно с омерзение към концепцията да консумираме хора, Зьодерлунд, специалист по потребителско държание, умерено сподели: „ На първо място, този човек, който ще бъде изяден, би трябвало да е мъртъв “.

Зьодерлунд акцентира, че има доста табута измежду необятната общност в западния свят, което затруднява играчите, които желаят да влязат в промишлеността на човешко месо. Той стигнал до извода, че хората като цяло възприемат мъчно мъртви хора, което му изглеждало необичайно, защото „ хората се убиват един различен в големи количества в течение на човешката история “.

Освен това откривателят акцентира, че има доста табута за опозоряване на мъртво тяло. Третият фактор, който затруднява играчите да се утвърдят в тази промишленост е, че обществеността е склонна да се придържа към това, което е работило добре в предишното.

„ Хората в необятната общност са малко консервативни, когато става дума за ястие на неща, с които не са привикнали “, сподели Зьодерлунд.

В умозаключение откривателят акцентира смисъла на повдигането на този въпрос за името на климата.

Четете още настоящи вести от България и света тук!

„ Ако желаеме да не оставим нито един камък непреобърнат, що се отнася до въпросите на климата и сигурността, значимо е да повдигнем въпроса “, заключи Зьодерлунд.

Въпреки че са известни със пристрастеността си към запазване на околната среда, елементарните шведи обаче считат, че това е прекомерна стъпка.

„ Глупави консервативни изостанали хора, които отхвърлят да се хранят един с различен, с цел да спасят климата! “, Саркастично туитва журналистът Матиас Албинсон.

„ Всичко е ясно. Да изядем първо него “, се споделя предложение, визиращо ТВ събеседника.

„ Какво обучение има жалкият професор човекоядец? Той е ученик на най-мрачните дупки в Нова Гвинея? Ще повлече ли крайник? Ще има ли отзвук апела му? замислено написа различен консуматор.

„ Ами в случай че към този момент ядем човешка плът? Какво знаем за месната индустрия в Европейски Съюз? “, пита един от потребителите.

„ Храната на бъдещето: Червеи, скакалци или човешка плът? “, се споделя в листовка, издадена за панаира Гастро. В нея се задава на читателите следния въпрос: „ Дали канибализмът е решението на казуса с изхранването в бъдеще? “

Източник: kanal3.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР