Шведският футболист Златан Ибрахимович покани всички деца от Малмьо на

...
Шведският футболист Златан Ибрахимович покани всички деца от Малмьо на
Коментари Харесай

Ибра ще извинява отсъствия на ученици, ако уважат негово събитие

Шведският футболист Златан Ибрахимович предложения всички деца от Малмьо на откриването на негова скулптура в родния му град.

Триметровата статуя на 38-годишния нападател ще бъде показана през днешния ден, а Ибрахимович написа в профила си в Туитър, че ще извини отсъствието на всяко дете в учебно заведение, което участва на церемонията.

От общината в Малмьо обаче дадоха отговор, че макар звездния статут на футболиста, разпоредбите важат за всички и учениците, които избягат от час, с цел да се срещнат с нападателя, ще получат заслужени отсъствия.

Malmö/Sverige Vi ses imorgon, tisdag kl 15.00 på Malmö stadion för avtäckning av statyn. Zlatan ger ledigt till alla ungdomar från malmö skolor att delta under ceremonin!
— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) October 7, 2019
От август 2018 година насам образователната стратегия в петък в доста шведски учебни заведения не се извършва по график, защото децата стачкуват с искане за дейни дейности против климатичните промени, само че това не пречи на цялостния учебен развой, прецизират още от общинската администрация в Малмьо./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР