Шведският бранд образвеждане IKEA представя в САЩ каталога си за

...
Шведският бранд образвеждане IKEA представя в САЩ каталога си за
Коментари Харесай

Ние, ние, аз...! - новата реклама на IKEA

Шведският бранд образвеждане IKEA показва в Съединени американски щати каталога си за 2019 година с нова музикална видео реклама, в която героите извършват думите " ние " и " аз " под музиката на Джузепе Верди. 

Оперната реклама носи обръщение, че без значение дали става дума за " ние " - огромно семейство, или за " аз " - малко домакинство или време, в което човек остава на саме със себе си, постоянно има място - с мебелите на IKEA. 

Операта има дълга история на поддръжка на рекламата - тя я озвучва от години, отбелязва изданието за маркетинг Adweek. " Libiamo ne’ leiti calici "  от La Traviata по-рано беше употребена в реклама на Heineken, а “La Donna e Mobile ” от Rigoletto стана муза на доста рекламни спотове, в това число на такива на компанията Groupon и на Doritos, излъчени по време на най-гледания американски рекламен ефир за годината - финала на футболната лига Супербоул. Музиката на Джузепе Верди, от своя страна, се виписва чудесно в маркетирането на този продуктите на IKEA, звучи занимателно и провокира усмивки, а също така и се запомня. 

Кадрите на рекламата демонстрират няколко сюжетни линии и ежедневни обстановки - време за фамилията, време за празненство, време за себе си, време за физически извършения и тренировки, работно време. Всичко това, единствено под музиката, композирана от Верди и думите " ние " и " аз ". 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР