Шведският beauty-tech иноватор FOREO e първата марка за грижа за

...
Шведският beauty-tech иноватор FOREO e първата марка за грижа за
Коментари Харесай

FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената

Шведският beauty-tech иноватор FOREO e първата марка за грижа за кожата с цифровизирана версия на собствен водещ артикул като NFT преди стандартното му стартиране на пазара. Марката одеве сложи най-новата сбирка LUNA 4 на своята емблематична четка за разчистване на разположение в блокчейна. Четвъртото потомство LUNA е най-нежната силиконова четка за разчистване, правена в миналото и най-хубавият метод да получите здрава кожа. Гамата LUNA 4 включва: LUNA 4, LUNA 4 MEN, LUNA 4 plus, LUNA 4 mini, LUNA 4 go и първият апарат за тяло на марката LUNA 4 body.

Дръзкият ход на показване на новите продутки на компанията в метавселената е отговор на наклонността цифровите токени да се постановат като гореща тематика в промишлеността за хубост. Появата на блокчейн технологията и стартирането характерни за козметичната промишленост NFT-та, подтикват нововъведенията в целия бранш. С цифровите токени, разпространяващи се в промишлеността, марките за хубост към този момент имат опция да трансформират метода, по който продуктите се купуват и продават и FOREO знае това. Технологичният колос също възнамерява да даде всички доходи от NFT на три благотворителни организации: , и , като част от непрекъснатите старания на марката за поощряване както на грижата за кожата, по този начин и на психологичното здраве.

„ Сега марките имат опцията и отговорността да трансформират метода, по който техните артикули доближават до крайните консуматори. Това е изключително значимо за промишлеността за хубост, постоянно подложена на критика за установяване на недостижими стандарти за хубост и оказване на въздействие върху психологичното здраве на нашето общество. FOREO хуманизира своя бизнес метод, като построява сплотена общественост, учредена на доверие. С LUNA NFT ние използваме технологиите, с цел да разтеглим връзката сред хубост, здраве и технологии, като слагаме акцент върху това по какъв начин се вършат продуктите и резултатите, които те обезпечават. А по този метод проправяме пътя към обществено виновната хубост “, изяснява Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO.

FOREO показва пет разнообразни NFT-та , всяко от които съставлява един артикул от най-новата сбирка на марката: LUNA 4 . Тя е флагманската гама, която компанията възнамерява да утвърди като синоним на чиста и здрава кожа. Всяко NFT ще се предлага в 50 разновидността , предоставяйки на потребителите извънреден достъп до лимитирано издание от 250 NFT-та. Освен това FOREO пуска и едно особено издание на NFT, което да бъде продадено на търг. Художникът, който стои зад най-желаната част от цялата сбирка LUNA, е, надарена NFT дизайнерка, която бързо печели известност и самопризнание на доминирана от мъже NFT сцена. Цялата облага от продажбата на NFT ще бъде дарена на благотворителни организации, помагащи на хора, които се борят с разнообразни кожни болести и психологични проблеми. Това включва парите от търга, както и всички хонорари, генерирани от търговията с NFT, затвърждавайки в допълнение дълготрайния ангажимент на марката към дестигматизиране на проблемите с психологичното здраве и основаване на самоустойчива здрава общественост.

В международен мащаб депресивните разстройства са класирани с. Съществуват редица кожни положения, които са свързани с психологичното здраве и въпреки промишлеността за хубост да има неприятна популярност с насърчаването на нереалистични стандарти за хубост, през днешния ден се вижда положителна наклонност за равномерен напредък на нов вид хубост. FOREO са иноватори във всичко, което вършат, от продуктите до бизнес модела, заради което марката избра да започва NFT и да се приближи до по-млада публика, която е под голям напън от недостижимите стандарти за хубост. Като водач в промишлеността за хубост и виновна компания, FOREO предефинира какво значи да бъдеш хубав посредством определяне на нов златен стандарт, който е обвързван напълно със здравето и любовта към себе си. Именно тези правила дадоха началото на най-новата иновация на марката в почистването на кожата – гамата LUNA 4.

Харaктиристики на гамата LUNA 4:

Най-голямата оригиналност е дълго чаканата LUNA™ 4 body – масажираща четка за тяло с T-Sonic™ пулсации за всекидневно надълбоко разчистване. Изработена от ултра-хигиеничен силикон, LUNA™ 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии силиконови нишки, които са 35 пъти по-хигиенични от четките с найлонови косъмчета. Клинично потвърдено е, че тя отстранява 99% от замърсяванията и омазняването по кожата, което значи, че запушените пори и пъпките ще останат в предишното. Освен това е бързосъхнеща и непореста, т.е. не задържа бактерии и по този начин не разрешава да се разпространят същите бактерии и нечистотия по кожата ви идващия път, когато я употребявате.

LUNA™ 4 body усъвършенства външния тип на целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез стимулиране на микроциркулацията, масажът с T-Sonic™ пулсации оказва помощ за разпределение на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също значи, че питателните субстанции в тялото ви могат да подтикват производството на колаген – протеинът, който поддържа кожата ви здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкването, породено от целулита.

В допълнение, новаторската четка за разчистване на тялото на FOREO ексфолира нежно мъртвите кожни кафези и врастналите косъмчета, без да е абразивна за кожата. Масажът с T-Sonic™ пулсации краткотрайно уголемява порите, тъй че силиконовите допирни точки да могат да отстранен мръсотията и омазняване в дълбочина, което го прави съвършена подготовка за кожата ви да всмуква надълбоко всички кремове или лосиони, които прилагате по-късно, предотвратявайки сухата кожа и врастнали косъмчета.

LUNA™ 4 plus е почистващо устройство 4-в-1 за грижа за старееща кожа, което включва емблематичните за FOREO технологии: микроток, алена LED светлина, релаксиращи T-Sonic™ пулсации и идва с една чисто нова технология за продуктовата гама на FOREO, NIR LED светлина . LUNA™ 4 plus е единственото устройство, което оказва помощ да таргетирате забележимите признаци на стареене, до момента в който почиствате лицето и шията. Инфрачервената LED светлина нежно загрява кожата, с цел да разшири краткотрайно порите, позволявайки на силиконовите допирни точки на LUNA™ 4 да доближат до мръсотията и омазняването в дълбочина. А NIR и алената LED светлина са известни с това, че съживяват кожата и я вършат да наподобява подмладена.

Устройството е снабдено с микротокова технология, която стяга кожата и изглажда фините линии, осигурявайки най-хубавия неинвазивен лифтинг на лицето в комфорта на вашия дом. LUNA™ 4 plus към този момент разполага и с анти-шокова система™, неповторима интегрирана система, която мери съпротивлението на кожата ви на електричество и автоматизирано настройва микротока в границите на определения от вас интензитет, с цел да пасне най-добре на кожата ви, гарантирайки терапия без дискомфорт, оптималната сигурност и усъвършенствани резултати. Гърбът на LUNA™ 4 пък обезпечава ревитализираща фитнес процедура за лице, защото нискочестотните пулсации спомагат за разпределяне на точките на напрежение на мускулите на лицето и усъвършенстват лимфния дренаж, което води до по-сияйна кожа и понижена подутина.

LUNA™ 4 plus е клинично потвърдено, че отстранява 99% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиенична от найлоновите четки. 100% от потребителите оповестяват, че усещат кожата си по-добре след разчистване с LUNA™ 4 plus в съпоставяне след почистването на ръка, до момента в който 98% от потребителите оповестяват, че кожата им е по-гладка и мека, както и че виждат по-добро асимилиране на продуктите за грижа за кожата. И не на последно място, 90% от потребителите споделят, че кожата наподобява по-млада и по-здрава.

, , и

Останалата част от гамата LUNA 4 на FOREO също идва с усъвършенствания – с още по-меки силиконови нишки, с помощта на които, LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go и LUNA 4 MEN се плъзгат още по-лесно по кожата, запазвайки нейната естествена разтегливост. Тази нова сбирка включва също режими на надълбоко и нежно разчистване, пет разнообразни модела на масаж и функционалност за заключване при пътешестване.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за хубост и най-новите артикули на FOREO, може да се присъедините към събитието за показване на NFT-тата на FOREO и сбирката LUNA 4. Свържете с нас на или, с цел да получите покана на извънредното виртуално показване на гамата LUNA 4 в метавселената на 22 септември . За да сте в крайник с бъдещия напредък и нововъведенията на компанията, може също да посетите или да последвате в Instagram.

Продуктите на марката могат да бъдат закупени от, и, както и от.

За FOREO:
Шведският козметичен и софтуерен бранд FOREO предлага нови стандарти за хубост и грижа: от серията LUNA – устройства за разчистване на разположение, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която вкара напълно нов метод за нанасяне на артикули за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дръзновен – марката не просто усъвършенства съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги унищожава и ги рестартира радикално, като подсигурява, че най-хубавите артикули не са привилегия единствено за хората с високи финансови стандарти. FOREO предизвиква увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и задачата е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 година и сега марката участва в 77 страни в света, като продължава да се разраства.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР