Шведският актьор Александър Скарсгард, известен с ролята си на вампира

...
Шведският актьор Александър Скарсгард, известен с ролята си на вампира
Коментари Харесай

Александър Скарсгард в реклама в стила на Джеймс Бонд

Шведският артист Александър Скарсгард, прочут с ролята си на вампира Ерик Нортман в американския сериал на HBO " Истинска кръв ", взе участие в хубав рекламен филм на производителя на първокласни куфари Tumi. 

Видеото от 5 минути е скъпа продукция, в която Скарсгард е сниман да пътува и идва в разнообразни точки на света в стила на Джеймс Бонд. Той влиза в ролята на тайнствен мъж с безукорен усет.

Историята за него стартира, когато приема рискова задача от сервитьорка, подаваща му лист в кафене в Унгария. Заради задачата, той потегля да обикаля  света, постоянно със своя куфар. Минава през Италия, по-късно отива в щата Вашингтон, а след това и в Монголия. Шофира винтидж състезателен автомобил, моторница, дребен аероплан, качва се на трен, след това на камила по време на пясъчна стихия. И, несъмнено, изцяло в стила на Бонд, прелъстява хубава жена.

Рекламата е пресечна точка сред шпионски трилър и рекламно видео за парфюм. Куфарите на рекламирания бранд се продават на цени от 645 $. Tumi показва, че " подвига високо летвата " с инженерното си произвеждане на куфарите, с цел да прави красиви артикули, които могат да устояват на всичко. 

Рекламата е снимана за 21 дни продължителни фотоси на четири континента с еднакъв куфар - модела  " Latitude ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР