Шведските тройки се случват под всякакви форми. Класическият вариант са

...
Шведските тройки се случват под всякакви форми. Класическият вариант са
Коментари Харесай

Как да направиш успешно първата си шведска тройка

Шведските тройки се случват под всевъзможни форми. Класическият вид са двама мъже и една жена! Понякога са спонтанни – танцувате си в дискотеката и в идващия миг ти и най-хубавата ти другарка се озовавате в леглото с оня готиния от бара. Или пък си имаш сериозен другар, само че се появява някой от предишното ти и изригват полови искри. За някои двойки е доста еротично да гледат по какъв начин сътрудникът им прави секс с различен човек. Независимо по какъв начин предпочиташ тройките, това е една от най-големите мечти и на мъжете, и на дамите, само че малко на брой смеят да пробват. И нищо чудно, като се има поради какъв брой особена е динамичността в такива обстановки, даже при най-стабилните двойки. Най-вероятно не всички тройки ще са страхотни и всички да са удовлетворени, само че е добре да са занимателни и безвредни. Ето няколко съвета какво да вършиме ти и твоите сътрудници и да избегнете неловките обстановки!

Колкото повече се разисква преди този момент, толкоз по-добре
Ако мислите да се пробвате, е значимо да обсъдите преди този момент какво очаквате и от какво се притеснявате. Независимо дали ще пробваш сама или с приятеля си, най-добре си поговорете, преди да скочите в леглото. Няма по-лесен метод да си развалите настроението от момента „ това въобще не ми го сподели “ по средата на сесията. Обсъдете защитните ограничения и кой какво може да пипа, с цел да няма драми и развалени другарства.

Не се напивайте
Алкохолът няма място в тройките!Шведската тройка е съпроводена от логистични затруднения и не е нужно да го вършиме още по-сложно с алкохол и опиати. Принципно няма неприятно да се поотпуснете малко, само че е най-добре да сте трезвени, с цел да не излязат нещата от надзор. В последна сметка, шведските тройки не са за всеки. Границата сред приятното развлечение и нещо, което правиш, единствено с цел да е удовлетворен сътрудникът ти, е тънка. Преди да правиш секс, какъвто и да е секс, е значимо да се чувстваш в сигурност, да ти е удобно и да си щастлива.

Определете граници и се придържайте към тях
Всеки човек има разнообразни задръжки по отношение на секса. В групова обстановка е значимо да се знае какво се харесва на всички, още преди да сте си свалили гащите. Съгласието и уважението са основни.

Ще има неловки моменти – приемете ги
Няколкото тройки, в които съм взела участие варират от нищо изключително до страхотни. Ключът е да нямаш огромни упования, тъй като не постоянно се получава. Понякога се намесват усеща, различен път някой го хваща театралната тресчица.

Не е нужно да споделяме, само че въпреки всичко: правете безвреден секс
Не е належащо непрекъснато да го повтаряме, тъй като при всички положения безвредният секс е наложителен. Измийте си ръцете, преди да се заиграете – вагиналните тъкани са деликатни и можеш да си натресеш бактериална зараза и даже венерическа болест от мръсни ръце. Използвай защитни средства и внимавай със споделените играчки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР