Шведски полицаи откриха огън на жп гарата в Малмьо по

...
Шведски полицаи откриха огън на жп гарата в Малмьо по
Коментари Харесай

Шведски полицаи простреляха мъж на жп гара – крещял, че има бомба

Шведски служители на реда откриха огън на жп гарата в Малмьо по мъж, който оповестил, че има револвер и взривно устройство, оповестяват международните организации.

Инцидентът е станал към 10 ч. тази заран локално време. Според очевидци, мъжът е на към 30 година и изглеждал несъответстващ – подритвал чанта на общественото място. В един миг почнал да крещи, че има бомба. Охранители се пробвали да го задържат, само че побягнал и заплашил, че има револвер. Тогава пристигналите служители на реда го обезвредили с няколко изстрела.

Откаран е в болница, като няма други потърпевши. Самоличността му се обяснява. На брифинг от полицията подчертаха, че не изключват както версията за дейности на психичноболен, по този начин и тази в действителност да става въпрос за опит за терористична офанзива.

На място беше изпратен екип сапьори, които взривиха чантата. На този стадий няма данни тя фактически да е съдържала експлозиви.
Взрив в две жилищни здания в Швеция, има ранени (СНИМКИ) По постройките са нанесени съществени материални вреди
През предходната седмица над 20 души пострадаха при детонация в южния град Линшьопинг. Според проверяващите казусът там е бил обвързван с омраза сред локални банди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР