Шведската прогресив метъл банда Freak Kitchen ще изнесе първото си

...
Шведската прогресив метъл банда Freak Kitchen ще изнесе първото си
Коментари Харесай

Freak Kitchen с първи концерт в София

Шведската прогресив метъл тайфа Freak Kitchen ще изнесе първото си шоу у нас на 18 октомври тази година. Датата ни е част от турнето в поддръжка на последния публикуван албум на бандата „ Confusion To the Enemy” (2018). Изявата им в клуб City Stage е по покана на Loud Concerts.
Билетите за концерта на Freak Kitchen влизат в продажба от през днешния ден, 25 април, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Цената е 40 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 50 лв..
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
Основаването на Freak Kitchen датира от 1992 година в Гьотеборг, Швеция. В дискографията им попадат 9 студийни албума, както и голям брой сполучливи турнета по света. Вокалистът и създател на бандата Mattias " IA " Eklundh е приет като новаторски и виртуозен китарист, който развива сполучливо и солова кариера. Част от бандата са и и изключителният барабанист Björn Fryklund (избран за барабанист на 2014 година от читателите на Prog Sphere) и енергичният басист Christer Hysén, който от време на време също дава своя принос към вокалите.
Стилът на Freak Kitchen е автентичен и включва убийствено комбиниране на хеви метъл и прогресив авангард наред със завладяващи текстове, главозамайващи ритмични структури и тоналности, които не подлежат на жанрово характеризиране. Бандата има буйни и правилни почитатели, а почитателите им непрекъснато се усилват, с помощта на непрестанните турнета по всички краища на света. Бандата взривява публиката както в дребни клубове, по този начин и на огромни фестивали.
Първото шоу на Freak Kitchen у нас на 18 октомври в клуб City Stage е с начало 20 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР