Шведската поп звезда Мари Фредриксон починана 61 години след дълга

...
Шведската поп звезда Мари Фредриксон починана 61 години след дълга
Коментари Харесай

Смъртта на вокалистката на "Роксет" извади на бял свят мрачна тайна!

Шведската поп звезда Мари Фредриксон починана 61 години след дълга борба с израстък в мозъка.

Тя бе известна като едната половина от поп рок дуото Roxette, което пусна редица шлагери, измежду които It Must Have Been Love и Listen To Your Heart.

При това, във към този момент далечната 1994 година загадка омраза е тресяла дуото, когато Мари не е поканила половинката сиот дуета Пер Гесле на сватбата си.
Певицата избрала да се кани Гесле и брачната половинка му Аса на сватбата си с Микаел Болиос през май 1994 година, тъй като празненството било единствено за най-близките членове на фамилията.

Решението ѝ тогава породи редица спекулации, че дуетът се разпад, тъй като Пер и брачната половинка му били доста афектирани от решението на Мари.

Пишейки в своята автобиография "Любовта към живота ", Мари споделя: "Някои от нашите другари се почувстаха изключени и бяха разочаровани. Днес аз разбирам, че, да вземем за пример, Пер и аса са били засегнати.

Аз обаче не виждам нещата по този метод. Исках единствено сватбата да е персонална. Тогава си мислех, че това е значимо ".

В последна сметка Роксет не се разпадат. Вместо това дуетът издава редица албуми, в това число Have a Nice Day през 1999 година и най-скорошния Good Karma през 2016 година.

Мари се среща със брачна половинка си Мик по време на австралийската част на турнето Join the Joyride! tour, когато той е свирел на клавири.

Говорейки за връзката им, тя един път разкрива: "Ако не се бяхме срещнали, нямаше да мога да продължа да бъдат част от Роксет още дълго ".

"Не устоях персоналната страна на живота по време на турнетата. Постоянно висях по питейните заведения, пиех прекалено много. Бях тъжна съвсем от самото начало. Имах проблеми с пресата.

Винаги трябваше да съм добра и да споделям верните неща, постоянно трябваше да съм разполагаем на всички, постоянно трябваше да се усмихван принудително и да бъда щастлива ", разкрива още Мари.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР