Шведската легендарна група АББА отлага пускането на първата си нова

...
Шведската легендарна група АББА отлага пускането на първата си нова
Коментари Харесай

​AББA отлага пускането на новата си песен за 2019 г.

Шведската именита група АББА отсрочва стартирането на първата си нова ария от 35 години насам и документалния филм на Би Би Си, отбелязващ това събитие, за 2019 година, заяви Контактмюзик.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Филмът трябваше да бъде пуснат през декември, само че премиерата му ще се забави, защото новата ария на групата " Аз към момента имам религия в теб " („ I Still Have Faith In You “) към момента не е подготвена.

Шведските попзвезди – Бени Андершон, Агнета Фелтскуг, Бьорн Улвеус и Ани-Фрид Люнгста – раздразниха почитателите с " Do not Shut Me Down ", първото им ново парче от 35 години, направено за идното им турне през април, само че композиторът на песента Бени към този момент разкри, че забавят празничната стратегия до 2019 година, с цел да завършат песните.

Той сподели пред вестник Дейли Стар: " Беше планувано за края на тази година. Но мисля, че в този момент приказваме за началото на идната. Много се гордея и с двете песни. Едната е като поппесен от седемдесетте години. Другата е от вида безконечни “.

Организаторите разясниха, че шоуто ще бъде със заглавие " Благодарим ви за музиката " („ Thank You For The Music “), като едноименния шлагер на групата.
 След 35 години: ABBA издават нови песни! След 35 години: ABBA издават нови песни!
След 35 години, именитата група ABBA още веднъж излиза на музикалната сцена. Емблематичната четворка разгласи през днешния ден в известие до медиите, че приготвя две...

Хитмейкърите се събраха за холограмното си турне, в което ще могат да се видят четиримата членове, проектирани във формата на аватар.

Бени загатна, че още една, трета ария може да бъде пусната след стартирането на турнето.

Той изрази подозрение за издаването на повсеместен албум, в случай че няма " в действителност добра причина ".

" Да направиш различен албум е като да направиш " Мама Миа 3 " - какъв е смисълът, в случай че няма добра причина, добър сюжет, добра среда? ", разяснява музикантът.

Групата, която се популяризира след спечелването на състезанието за ария на Евровизия през 1974 година, ще даде опция на почитателите да видят най-големите й шлагери и нови песни по време на тяхната цифрова обиколка с компютърно основаните " Abbatars ".

Обявяването на датите ще бъде за 2019 или идната година.
 АББА се появиха дружно АББА се появиха дружно
Четворката от АББА се появи в цялостен състав за първи път от 8 години насам. Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрид се събраха за премиерата на театър, нареч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР