Шведската компания Volvo стартира рекламна кампания, в която призова хората

...
Шведската компания Volvo стартира рекламна кампания, в която призова хората
Коментари Харесай

Volvo уговаря клиентите си да не си купуват автомобил

Шведската компания Volvo започва рекламна акция, в която прикани хората да не си купуват коли, а да употребяват новата стратегия за каршеринг (съввместно прилагане на транспортни средства) Care by Volvo.
Самата стратегия към този момент започва в Германия, което е много самоуверен ход от страна на скандинавците, защото на този пазар надалеч по-добре се продават Audi, Mercedes-Benz и BMW. Във Volvo обаче са безапелационни, че тяхната система към този момент е тествана и е много по-успешна от тази на останалите производители.
Например, в Германия Volvo предлага новото XC40 за 500 евро на месец, като в тази сума влизат застраховка, пътен налог, пътна помощ и редица други услуги, измежду които е и предпазване на зимните гуми. А тези, които желаят премиум-всъдеход, могат да получат по същата скица XC90 в най-високото равнище на съоръжение за 930 евро на месец.
Впрочем, програмата си има и е своите дефекти, като главният е в цената. Въпреки примамливото предложение, тя е с към 40% по-скъпа от нормалния лизинг. Самите клиенти в Германия, най-малко все още, също не са склонни да употребяват автомобил чартърен, а желаят да го закупят или вземат на лизинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР