Шведската компания Volvo се похвали с успешен старт на продажбите

...
Шведската компания Volvo се похвали с успешен старт на продажбите
Коментари Харесай

Volvo прави промени заради голямото търсене на XC40

Шведската компания Volvo се похвали с сполучлив старт на продажбите на новия си стилен всъдеход XC40, откакто се оказа, че ползата към модела е доста по-голям от предстоящото. За да се оправи с него, компанията е принудена да прави метаморфоза на индустриалните си мощности.
До момента над 80 000 клиенти са си поръчали автомобила, чиято премиера се състоя през есента на 2017 година Това принуждава шведите да разширят производството на модела в двете предприятия, в които той ще се сглобява – в белгийския град Гент и в китайския Люйцяо (тук производството ще започва през януари догодина).


Основната тежест ще падне точно на завода в Гент, където следва да бъде спряно производството на модели S60 и V60. Така ще се освободи място за XC40, който се предлага с 3-и 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори, както и с хибриден елемент.
Любопитното е, че скоро ще бъде предствено е новото потомство на седана S60, което ще се сглобява в новия американски цех на Volvo. Това е първият модел в историята на марката, за който не се планува дизелов мотор. Що се касае до комбито V60, то отива във фабриката в Торсланд (Швеция).

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР