Шведската компания Сааб, която е производител на самолетите Грипен, отрече

...
Шведската компания Сааб, която е производител на самолетите Грипен, отрече
Коментари Харесай

Коментар от Грипен за OFFNews: Антон Тодоров разпространява неверни твърдения

Шведската компания Сааб, която е производител на самолетите " Грипен ", отхвърли изказванията на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров в скандалното му изявление от тази заран.

OFFNews изпрати питане по какъв начин шведското сдружение ще разяснява изказванията на депутата Антон Тодоров за раздавани пари под масата при оръжейни покупко-продажби на Сааб в Унгария, Чехия и ЮАР.

Ето и отговорът, който ни изпратиха от компанията, производител на изтребителите " Грипен ":

Тези изказвания са погрешни.

Сааб има доста прецизна политика, регулираща покупко-продажбите и бизнес връзките на компанията. Сааб не поддържа ожесточената конкуренция и нашият бизнес постоянно се е отличавал с високо качество и уместност. Всичко останало е в несъгласие с нашите строги стандарти и е изцяло неприемливо.

В отбранителната промишленост покупко-продажбите и споразуменията са дълготрайни (за 10, 20, 30 години). Затова е значимо всяко такова съглашение да се базира на солидни основи. Това е значително за установяването на устойчиви взаимоотношения сред Сааб и страните, които купуват нашите отбранителни решения. Убедени сме, че здравите морални правила са значими за нашия бизнес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР