Шведската климатична активистка Грета Тунберг заяви, че е изключително вероятно

...
Шведската климатична активистка Грета Тунберг заяви, че е изключително вероятно
Коментари Харесай

Грета Тунберг обяви, че най-вероятно е била заразена с коронавирус

Шведската климатична активистка Грета Тунберг съобщи, че е " извънредно евентуално " тя да се е заразила с ковид, откакто изпитала няколко признака след пътешестване до Централна Европа, предава AFP, цитиранио от БГНЕС. 
" Преди към 10 дни започнах да чувствам някакви признаци... усещах се изморена, имах трептене, болки в гърлото и кашлях ", съобщи самата тя в обява в „ Инстаграм “.
Тунберг сподели, че признаците са се появили след завръщането й от пътешестване из Централна Европа и че тя и татко й са се изолирали като защитна мярка.
Към вторник Швеция регистрира 2 272 доказани случая, само че се тестват единствено тези с тежки признаци, нуждаещи се от болнична помощ и личен състав, работещ с рискови групи.
Затова Тунберг сподели, че не е била тествана, само че сподели, че " е извънредно евентуално ", че я е имала, " поради комбинираните признаци и условия ".
17-годишната активистка също сподели, че в този момент се е „ възстановила “, само че предизвестява другите, като сподели, че „ съвсем не се е чувствала зле “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР