Шведът, изритал камериерка в Слънчев бряг, си тръгна без да

...
Шведът, изритал камериерка в Слънчев бряг, си тръгна без да
Коментари Харесай

Шведът който изрита наша камериерка, се изсмя в лицето на България! Тръгна си без да плати глобата…

Шведът, изритал камериерка в „ Слънчев бряг ”, си потегли без да заплати санкцията, която му беше наложена от съда. В началото на лятото без забележима причина Ралф Сундберг ритна в главата Диана Петкова в коридора на хотел в курорта.

Ударът, който беше записан от камерите на хотела, провокира мощно отвращение освен у нас, само че и в родината на екскурзианта, оповестява Дарик.

Заради чистото правосъдно минало на шведа делото се гледа по административен ред и наказването по него може да е единствено парична санкция. Така през вчерашния ден съдът наложи наказване санкция в размер на 4500 лева

Днес Сундберг отпътува за Швеция, въпреки още да не е платил санкцията си.

Обвиненият съобщи, че е получил заслужено наказване и се прибира в страната си без да е заплатил сумата. Шведът добави, че за сходно нарушение в родината си би получил сходно наказване.

Междувременно лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се възмути във Facebook от решението на съда, като изиска да откри съдийката, отредила мижавата санкция, както и да открие камериерката Диана Петкова, с цел да й се извини.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР