[Shutterstock] Времето е единственият ресурс, който не само е ограничен,

...
[Shutterstock] Времето е единственият ресурс, който не само е ограничен,
Коментари Харесай

Когато времето лети

[Shutterstock] Времето е единственият запас, който освен е стеснен, само че и не може да се пести и запази за по-късно прилагане. Но пък за сметка на това човек може по този начин да го провежда, че фактически да му стига за всичко. С съществуването на все по-мощни мобилни устройства можем да се възползваме от тях освен за развлечение. Съвременните смарт телефони могат да ни бъдат от помощ при осъществяването на ежедневните задания. Проследяваме някои от най-хубавите приложения за ръководство на дилемите, които ще ви оказват помощ да оптимизирате метода, по който изразходвате персоналното и служебното си време.
Фотограф: Капитал Any.do

Приложението е най-класическият вид за ръководство на времето. Съдържа вариантите за основаване на описи със задания, напомняния за тях посредством вести и образуване на календара. Ако сте измежду хората, които са доста заети и постоянно не помнят ежедневните си отговорности, приложението следи вместо вас графика ви с помощта на авансово въведените бележки, напомняния и описи. Апликацията синхронизира информацията сред другите ви устройства, което разрешава по-голяма еластичност. Привлекателният и подсъзнателен интерфейс, опцията за гласово въвеждане на задания и интеграцията на дилемите в календара на телефона я вършат един от най-популярните избори на асистент при ръководството на дилемите.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Any.do е налично както за устройства с операционна система Android, по този начин и за такива с iOS, като има безвъзмездна и премиум версия. Платената версия e на цена 2.99 $ на месец и предлага спомагателни функционалности, като основани на местоположението напомняния, прикачване на файлове с размер до 100 МВ, опция за възлагане на задания на други консуматори и така нататък
Фотограф: Капитал Wunderlist

Wunderlist e едно от най-хубавите безвъзмездни приложения за повишение на продуктивността. То разрешава да създавате освен описи, само че също и да добавяте спомагателни детайли, да настройвате напомняния и да синхронизирате бележките си сред всички устройства, които употребявате. Цялото приложение е проектирано по най-лесния за потребителя метод и предлага опцията за прибавяне на крайни периоди, спомагателна информация и напомняния.

Intelligent Suggestions е една от най-интересните функционалности на приложението и може автоматизирано да ви предлага какви спомагателни задания да добавите към описите. След като отворите приложението, виждате " My Day " секция, в която са ситуирани всички планувани от вас събития за деня. Можете да персонализирате бележките и да активирате Intelligent Suggestions функционалността с натискане върху иконата с форма на крушка.
Фотограф: Капитал Todoist
Приложението балансира успеваемост с елементарност на интерфейса и го прави, до момента в който работи на всяка съществуваща платформа. Това най-вероятно е и повода да е едно от най-популярните приложения за ръководство на времето. В него можете да записвате дилемите си, да ги маркирате като предпочитани, да създавате проекти за цели планове, като им зададете и крайни периоди. И въпреки безплатната версия на Wunderlist да дава достъп до повече функционалности, главно преимущество на Todoist e фактът, че може да бъде синхронизиран с услуги като Гугъл Drive, Sunrise Calendar и IFTTT.

Приложението има безвъзмездна и премиум версия, като втората коства 3 $ на месец, или 29 $ за цяла година. Платената предлага на потребителите благоприятни условия за персонализиране на интерфейса, прибавяне на разнообразни етикети, уведомяване за наближаващи периоди по имейл, както и за прикачване на файлове.
Фотограф: Капитал Things

Приложението има голям брой функционалности и все пак е елементарно за потребление. Добавянето на задания е бързо, а те могат да бъдат проведени по доста разнообразни способи. Можете да синхронизирате календара на телефона си с приложението, както и да получавате вести с напомняния. Други приложения също оферират тези функционалности, само че Things го прави по метод, който прави потреблението му прелестно. Основният минус е, че приложението е налично единствено за консуматори с устройства на Apple. Версията за iPhone коства 9.99 $, за iPad – 19.99, а тази за macOS e на цена от 49.99 $.
Фотограф: Капитал TickTick

TickTick е приложение за ръководство на дилемите, което предлага необятен набор от функционалности на всяка платформа, която можете да си визиите. Добавянето на задания се случва бързо, а един път направено, те могат да бъдат проведени в разнообразни описи, и ръководени благодарение на маркери. TickTick предлага и няколко функционалности, които липсват при другите сходни приложения. Една от тях е вграденият таймер по италианската система за ръководство на времето pomodoro, който следи обособените работни сесии за всяка от дилемите ви. Интеграцията на разнообразни календари, което ви разрешава да менажирате и срещите си, наред със дилемите и синхронизацията с други платформи са измежду останалите преимущества на приложението. TickTick има безвъзмездна и платена версия, като абонаментите стартират от 2.40 $ месечно.
Фотограф: Капитал Habitica

Това, което разграничава Habitica от останалите приложения за ръководство на времето, е игровият детайл. Апликацията ви разрешава да записвате и да следите напредъка на дилемите си, а когато те бъдат изпълнени в период, получавате бонус точки. Ако проточите осъществяването им – губите част от тях. Можете да разделите дилемите си по категории, както и да се състезавате с другари. Основният минус на приложението е, че не е уместно за ръководство на дълготрайни цели и планове, само че в случай че мотивацията е вашият проблем – то евентуално е най-хубавият избор. Приложението е налично както за Android, по този начин и за iOS, като има безвъзмездна и платена версия. Премиум версията е на цена от 5 $ месечно и дава достъп до спомагателни функционалности като история на дилемите.
Фотограф: Капитал IFTTT (If This Then That)

Приложението предлага различен метод от позиция ръководство на времето. Вместо да провежда дилемите, приложението предлага функционалности, които могат да ви спестят време. IFTTT е гратис всеобхватно решение за автоматизиране на съвсем всичко посредством задаване на условия, при осъществяването на които се правят мечтани от вас дейности. Приложението да вземем за пример разрешава избирането на събитие, като да вземем за пример публикуването на нов материал в дадена медия, което да води до активиране на уведомление или шерване в някоя обществена мрежа. Можете да настроите автоматизирано основаване на аварийни копия на дадени файлове, приемането на вести за времето при определени от вас събития, да активирате дейности съгласно местоположението ви и доста, доста други.

Платформата предлага ръководство през уеб и посредством приложения за Android и iOS. Работи с над 400 приложения, в това число Twitter, Telegram, Гугъл Drive, Twitch, Instagram и Gmail, а също така е съвместима и с устройства като Гугъл Home, Amazon Alexa, Nest и Philips Hue за лесна автоматизация на умния дом. Може да бъде сихронизирано с други task management приложения, с цел да сте сигурни, че няма да забравите да свършите нищо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР