[Shutterstock] Платформата myBTL представлява иновативна cloud-базирана платформа за управление на

...
[Shutterstock] Платформата myBTL представлява иновативна cloud-базирана платформа за управление на
Коментари Харесай

Новата платформа myBTL измерва ефективността на събития и кампании

[Shutterstock] Платформата myBTL съставлява новаторска cloud-базирана платформа за ръководство на BTL (немедийни) акции в действително време. " Основната и добавена стойност е това, че клиентите получават надеждност в осъществяването на акциите си, качествена визия на всяка активация, експедитивност на приемане на резултатите и подробен разбор ", изяснява ръководещия шеф на All Channels Activation Владимир Стефанов. Той обръща внимание, че натрупването на данни във времето, оказва помощ на клиентите на организацията да възнамеряват все по-добре идните си акции, с цел да реализиран оптималната успеваемост. " Това ни дава опция да усъвършенстваме и развиваме големите BTL екипи, които работят по едно и също време по разнообразни акции и в разнообразни точки в страната ", добавя Стефанов.

С myBTL платформата клиентите съумяват да усъвършенстват разноските си и да съумеят в оптималната степен да възвърнат инвестицията си. С времето в платформата се натрупват данни, които оказват помощ да се вършат спомагателни разбори във връзка с местоположения, часови диапазони, дни от седмицата и други. " Така съумяваме дейно да планираме следващи във времето BTL акции, отразявайки измененията на пазара по съответен метод ", разяснява Стефанов.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики myBTL включва три съществени детайла, които си взаимодействат в действително време. Първият е Desktop App - приложението, с което ръководи всички акции на All Channels Activation в страната. " Чрез него имаме достъп до база данни с всички промотъри и супервайзъри, с които работим. Всеки промотър има собствен профил и междинна оценка на представянето си във времето, като по този метод избираме най-правилните хора за избрана акция ", споделя Владимир Стефанов. Чрез приложението се възнамеряват интензивностите, усъвършенстват се разноските на клиентите и има непрекъснат мониторинг на осъществяването и резултатите. Вторият детайл е Mobile App , който е конфигуриран на телефона на всеки супервайзър и промотър. Те са длъжни да се live check-ват на всяка локация при старт на работата, имат достъп до графиците си и подробен списък за всяка акция и активация. Така промотърите получават цялостна информация за продуктите, както и указания по отношение на механиката на съответната промоция. Приложението изпраща всички доклади от интензивностите на място – фотоси, количествени данни за контакти и продажби, както и качествена информация за осъществяването на активацията. Третият детайл е Clients App - интерфейсът, посредством който клиентите следят по какъв начин протича всяка акция. Те бързо се ориентират къде тъкмо са интензивностите, каква е тяхната успеваемост и какви са мненията от клиентите за техните артикули. В този панел се дава на клиентите оптимално доста разбори, данни и разнообразни разрези на голям размер от информация. " Само с няколко клика клиентите ни имат достъп до детайлни галерии със фотоси от всички свои активации през годините. Не на последно място, данните в приложението са изцяло персонализирани по отношение на потребностите и желанията на всеки клиент ", коментира Стефанов.

Всички данни, които се получават от интензивностите, идват непосредствено от точката на активация и се дават от промотърите в действително време. Всеки подобен доклад минава през няколко качествени, само че бързи утвърждения. Първо през супервайзърите на място, след което през районните мениджъри и най-после през BTL мениджърите в офиса, които дават отговор за изрядността им. В допълнение, натрупването на данни във времето спомага за приемствеността на информацията както при All Channels Activation, по този начин и при клиентите на организацията. " Ако при наш клиент стартира работа нов чиновник, той доста бързо може да разбере какво тъкмо се е случвало в BTL бранша на компанията през последните години ", изяснява преимуществата на myBTL Владимир Стефанов.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР