[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Прага се обяви срещу

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Прага се обяви срещу
Коментари Харесай

4+1 | Как компаниите ни следят и оценяват като клиенти, образователното разединение в САЩ нараства и още

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1 | Прага се разгласи против Airbnb, кои компании са най-привлекателни за младежите и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
7 ное 2018
4+1 | Защо да се откажем от офисите " отворено пространство ", стартъп за роботика си прави път към учебните заведения по света и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
6 ное 2018
4+1 | Колко рисков е езикът на омразата, по какъв начин се създават облекла от пластмаса и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
5 ное 2018
4+1 | Как Instagram Stories отвори нова ниша, веганизмът трансформира пазара на храни и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
4 ное 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Все по-различни
Републиканската партия обичайно печели гласовете на белите американци без висше обучение, до момента в който демократите взимат гласовете на по-високо образованите. Данните от междинните избори, които се организираха тази седмица, демонстрират, че при президента Тръмп това разделяне нараства. Разказва The Atlantic.

Морално неверно
Преди повече от 150 години британският мъдрец Уилям Клифърд споделя, че хората са морално задължени да имат вяра само на това, което е подкрепено с обстоятелства. Въпреки че през днешния ден на практика имаме цялото познание на света на една ръка положение, може би е време да си напомним причините на Клифърд. Четете тук.

Архитектура, която сплотява
Има доста способи управата на един град да свърже развитите квартали с по-изостаналите. Като да построи голяма библиотека на границата на две такива зони, какъвто е казусът в Калгари, Канада. Повече четете в CityLab.

Може би са те?
Влезлият преди месеци в Слънчевата система метеорит Оумуамуа е първият документиран обект от междузвездното пространство. Сега учени от реномирани университети настояват, че Оумуамуа може да е " пратен " тук. Четете в Guardian.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Колко костват клиентите
Customer Lifetime Value или просто какъв брой ще завоюва една компания от даден клиент през целия му живот. CLV не е просто ненужна информация в статистиките, а методът, по който фирмите дефинират какъв брой да влагат в нас като клиенти. Повече по тематиката чуйте в епизода на The Indicator на уеб страницата на NPR или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР