[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Как англичани посрещнаха Доналд

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Как англичани посрещнаха Доналд
Коментари Харесай

4+1 | Как един човек спаси духа на Хавана, защо жените не инвестират и науката зад лъжата

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1 | Как англичани посрещнаха Доналд Тръмп, идва ли краят на малкия екран и няколко положителни реклами

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
17 юли 2018
4+1 | Какво не е наред с океаните, кой е най-скъпият град за живот и слабите страни на изкуствения разсъдък

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
16 юли 2018
4+1 | Instagram на помощ на Фейсбук, изгодите от виртуалната действителност в медицината и няколко съвета против бърнаут

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
15 юли 2018
4+1 | Как Instagram трансформира туризма и какъв е новият бизнес на Alphabet

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
12 юли 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

" Спасителят на Хавана "

Така Smithsonian Magazine назовава историка Еусебио Леал. Авторът на текста споделя за Леал и по какъв начин той съумява да избави от съсипия архитектурните обекти в кубинската столица, а с това и духа на мястото. Ще намерите и извънредно забавни фотографии и инфографики, обхващащи няколко интервала.

Изкуството да лъжеш
Кога децата се научават да лъжат? Важно ли е това " умеене "? Защо въобще хората лъжат? Колко елементарно се разпознава лъжата? На тези и други въпроси дава отговор The Scientific American в текста тук.

Бебета по дизайн? Скоро
Тази седмица основаната във Англия организация Nuffield Council on Bioethics разгласява отчет, в който заключи, че генетичното модифициране на ембриони или репродуктивни кафези е " морално възможно ". Макар да няма власт, отчетът на NCB ще даде още учредения на подкрепящия лагер. Повече по тематиката четете в Gizmodo.

Напредък или стъпка обратно
През последните години стилът на работа се промени фрапантно. Срещите последователно бяха сменени с приложения, имейли и телефонни диалози, свеждайки контакта " онлайн " до най-малко. И до момента в който трендът е пряк отговор на динамичния метод на живот, съгласно ново изследване въпреки всичко има минуси. Разказва Quartz at Work.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Проблемите не свършват дотук
Неравнопоставеността сред дамите и мъжете не се изчерпва с разликата в заплащането. Оказва се, че дамите съумяват да влагат доста по-малка част от приходите си. В случая в Съединени американски щати дамите се пенсионират с една трета по-малко спестявания, в сравнение с мъжете. Повече чуйте в този епизод на The Indicator тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР