[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и

[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и ...

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст.

[Shutterstock] Още по темата
4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Защо има промяна в Alexa, накъде отива борбата с климатичните промени в Китай и какво да очакваме от хранителната индустрия
18 яну 2018
4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Четири идеи за текстове плюс една за подкаст от редакцията
17 яну 2018
4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Какво прави европейския стартъп Deliveroo различен, каква е тайната зад успеха на Financial Times и защо да изпратим пари по банков път отнема толкова много време
16 яну 2018
4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Изберете химикала и кога телефоните се превръщат в заплаха
15 яну 2018
4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Защо игнорираме имейли, как промените във Facebook ще се отразят на медиите
14 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Сам срещу гиганти
В списъка с градове, които Amazon обмисля за локация на втората си централа, има интересна тенденция - 19 от 20-те са на територията на САЩ. Защо Безос счита канадския Торонто за реален конкурент на американските гиганти четете тук.

Провалът на Травис Каланик
Бившият изпълнителен директор на Uber Травис Каланик подаде оставка на фона на обвинения в сексуален тормоз, както и негативната кампания #DeleteUber. Но това не е всичко. Къде започва краят на Каланик четете в текста на Bloomberg Businessweek.

Ще действа ли Intel
Intel произвежда 90% от компютърните процесори в световен мащаб и 99% от сървърните чипове в машините, които на практика поддържат интернет свързаността. И въпреки това компанията е изправена пред проблем, който може да застраши този пазарен дял. Повече по темата тук.

Компании с мисия
Компаниите имат отговорност пред обществото. Или така написа изпълнителният директор на инвестиционната BlackRock Лари Финк в отворено писмо към своите колеги. Какви са съветите на Финк към останалите лидери вижте на този линк.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ
Lyft, Uber, а отскоро в България и Spark, променят начина, по който сме свикнали да се придвижваме в градска среда. Ефектът от навлизането на този тип бизнес модел има потенциала да преобърне автомобилната индустрия. Подкаста по темата чуйте тук.

Източник: capital.bg