[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Какво прави европейския стартъп Deliveroo друг, каква е тайната зад триумфа на Financial Times и за какво да изпратим пари по банков път лишава толкоз доста време
16 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Изберете химикала и по кое време телефоните се трансформират в опасност
15 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Защо пренебрегваме имейли, по какъв начин измененията във Фейсбук ще се отразят на медиите
14 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Кои са най-хубавите градове за развъждане на деца, какъв е резултатът от LED осветлението и по какъв начин да не бъдем песимисти
11 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

В кои страни няма държавно управление и всичко е ОК, РАЗБИРАЕМО пояснение за blockchain и по какъв начин се пуска спътник
10 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

На пазар в dark web
Потребителите на мобилното приложение Instagram сигурно са виждали синята отметка, която известни персона или марки в платформата имат, с която на практика се удостоверява достоверността на профила. Интересното в тази ситуация е, че платформата не разкрива по какъв начин профилите се снабдяват със знака. Според този текст на Мashable едната от опциите се крие в " тъмната мрежа ".

Новият водач на зелената сила
44 милиарда $ е вложил Китай в задокеански планове за възобновима сила през последната година. На фона на отдръпването на Съединени американски щати от Парижкото съглашение, сигналите за желанието на източната страна да се трансформира в международен водач в зелените технологии е повече от ясно. Текстът е на World Economic Forum.

Мобилни и самостоятелни
Средностатистическият американец допира екрана на мобилния си телефон близо 2 600 пъти дневно. Статистиките за Европа не са доста по-различни от това. Нарастващата взаимозависимост от мобилните устройства у хората е притеснителна по няколко аргументи. Какво могат да създадат фирмите производители вижте тук.

Как софтуерните компании набират работна ръка
Ако съдим по новото съдействие сред просветителната платформа Coursera и Гугъл, неналичието на фрагменти в IT бранша, наподобява, става все по-сериозна. Разказва Venture Beat.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ
Битката на хранителния бранш
Двете компании, които на процедура продават всичко - Walmart и Amazon, са в открита конкуренция. След като закупи Whole Foods, Amazon стартира да оспорва позициите на Walmart даже в личната му територия - хранителния бранш. Но Walmart несъмнено има скрити козове. Днешниото предложение за подкаст можете да чуете тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР