[Shutterstock] Компанията за преработка на зърнени и етерично маслени култури

...
[Shutterstock] Компанията за преработка на зърнени и етерично маслени култури
Коментари Харесай

"Тръст агро" е най-динамичната компания в България

[Shutterstock] Компанията за преправка на зърнени и етерично маслени култури " Тръст агро " е победител в класацията на " Капитал " - " Гепард ". Базираното в Омуртаг сдружение осъществя доходи за 9.6 млн. лева през предходната година, което е напредък от 601% по отношение на миналата. В случая компанията преработва и изнася главно кориандър, като продажбите зад граница са 99% от общите. За компанията работят 35 индивида. При опазване на настоящия ритъм на напредък притежателите му плануват наемането на още 10 души и построяването на два склада плюс още един за подготвена, пакетирана продукция.

Втора при най-динамичните дребни и междинни компании е " Дейта арт Юръп " – българското отделение на интернационалната DataArt. Компанията е обичайната софтуерна аутсорсинг компания, като създава артикули по избор на своите клиенти. Тя осъществя впечатляващите 456% напредък до близо 8.9 млн. лева

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Гепард " е ранглиста на най-динамичните дребни междинни компании. Победител в нея е сдружението с най-голям растеж на приходите, като изискването е те да са пораснали в две следващи години. Дружеството би трябвало да дава отговор на критерия за малко и приблизително дружество – приходите му да са сред 3.9 млн. и 97.5 млн. лева Освен това фирмите би трябвало да са частни и да не са хазартни или болнични сдружения.

През тази година в " Гепард " попаднаха рекордните 2269 компании. Приходите им не престават да порастват, усъвършенства се и рентабилността на сдруженията. Остава обаче казусът с работната ръка. В същото се усилва и пропастта сред районите – производствата с висока добавена стойност са съсредоточени в Южна България, до момента в който Северна е показана най-вече от обичайни остарели браншове като превоз, търговия и строителство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР