[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕПромяната, наречена InstagramС над 1 млрд. потребители,

...
[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕПромяната, наречена InstagramС над 1 млрд. потребители,
Коментари Харесай

4+1 | Английският завладя света, как Instagram променя живота ни и проблемът да имаш прекалено много

[Shutterstock] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Промяната, наречена Instagram

С над 1 милиарда консуматори, които прекарват половин час на ден в приложението, Instagram е нещо като суперсила. Quartzy предлага няколко публикации, които разказват по какъв начин приложението трансформира другите аспекти от живота и бизнеса.

TripAdvisor, или по какъв начин се промени пътуването
И до момента в който си приказваме за това по какъв начин приложения могат да трансформират държанието ни, е редно да споменем TripAdvisor. Платформата към този момент е неизменима част от плануването на едно пътешестване, само че това не значи, че проблеми няма. Разказва Guardian.

Безсмислени придобивки
Комбинацията от изобилието на онлайн ритейлъри като Amazon, ниските цени на продуктите и растежът в заплащането в Съединени американски щати в действителност е рецепта за проблеми. Според този текст в The Atlantic американците все по-често купуват движимости, които не употребяват, а резултатът от това е както екологичен, по този начин и обществен.

Ерата на отричането
Завършваме днешните оферти с малко по-сериозен текст. От ваксини, през световното стопляне до исторически обстоятелства – спецификите на времената вършат допустимо отричането на истината. Авторът на този текст назовава положението denialism и счита, че е време да признаем тази нова епоха.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Do you speak English?

Английският език не е най-широко публикуваният, само че сигурно е най-важният. Как британският се трансформира в толкоз доминантен чуйте в днешното ни предложение за подкаст тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР