[Shutterstcok] Още по темата 4+1 | Как Singles’ Day стана

...
[Shutterstcok] Още по темата 4+1 | Как Singles’ Day стана
Коментари Харесай

4+1 | Как италианската мaфия влезе в земеделския бизнес, новият доклад Regional Risks for Doing Business и още

[Shutterstcok] Още по тематиката
4+1 | Как Singles’ Day стана най-голямото събитие за е-търговия, може ли софтуерният прогрес да приключи подправените вести и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
11 ное 2018
4+1 | Как фирмите ни наблюдават и правят оценка като клиенти, просветителното разцепление в Съединени американски щати нараства и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
8 ное 2018
4+1 | Прага се разгласи против Airbnb, кои компании са най-привлекателни за младежите и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
7 ное 2018
4+1 | Защо да се откажем от офисите " отворено пространство ", стартъп за роботика си прави път към учебните заведения по света и още

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
6 ное 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Нов бизнес

Италианската мафия се свързва с търговията с опиати, а не със земеделието. Според основания в Рим тинк-танк Observatory of Crime in Agriculture and the Food Chain обаче бизнесът е задоволително печеливш, с цел да съставлява интерес. Разказва Financial Times.

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника. Големият резултат на общественото овластяване
Една от три дами по света е жертва на домашно принуждение, като казусът е изключително сериозен в разрастващите се страни. Ново проучване, извършено от International Food Policy Research Institute в Бангладеш, демонстрира, че едно от вероятните решения е усъвършенстване на обществения статус на дамите. Повече по тематиката чететe на уеб страницата на NPR.

3 млн. $ за опция
От 1.2 милиарда през днешния ден броят на климатиците по света може да доближи 4.5 милиарда през 2050 година Според милиардера Ричард Брансън това ще усили доста нездравословните излъчвания. Ето за какво Брансън поддържа самодейност за основаването на различна технология. Повече четете тук.

Регионални опасности
Днес Световният стопански конгрес разгласява първия отчет Regional Risks for Doing Business. Какво ново ще забележим в тази ранглиста четете тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Онлайн оръжия

През 2011 година водещите на Radilab разгласиха епизод, отдаден на чатботовете. Седем години по-късно те се връщат към тематиката с въпроса – какво се е трансформирало? Подкаста чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР