Шуробджанащината е модел на управление на ГЕРБ. Нашата цел е

...
Шуробджанащината е модел на управление на ГЕРБ. Нашата цел е
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Картината в страната е потресаваща

Шуробджанащината е модел на ръководство на ГЕРБ. Нашата цел е да се противопоставим на този модел. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България " Жельо Бойчев.

Не нападаме ГЕРБ, а модела им на ръководство. Използването на държавната власт за развиване на партийните структури и за печелене на избори е извънредно порочно нещо, добави Бойчев.

Във времето Българска социалистическа партия е носила отговорност за ръководството на страната, допускала е недостатъци, само че сега картината в страната е потресаваща. 28 година след прехода се връщаме в изходни позиции. В момента стартира диалог за свободата на словото – върнахме се до такава степен български публицисти да бъдат заплашвани, до страха да изразиш мнение, друго от това на ръководещите. Това държание стана рецидив при Антон Тодорова, а Борисов и Цветанов играят ролята на положителното и неприятното ченге - пускат някои сътрудници на трибуната и дебатът в пленарна зала става всичко друго, само че не и всъщност, съобщи социалистът.

ГЕРБ схващат Европа като някой да идва и да ги потупва по рамото и второ, да се усвояват средства. Докато ние имаме ценностно схващане за това какво съставлява Европа. По време на нашето ръководство беше изнесен целият развой по присъединение към Европейския съюз. Искаме България да е в ядрото, а не в периферията на Съюза, уточни зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България ".

По думите му Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила не работят в синхрон против ръководещите. Президентът Радев е посочил доста ясно, че не е човек, на който може да се диктуват политически позиции, който може да бъде вкарван в сюжети, сподели още Жельо Бойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР