Шуробаджанащината в Хасково е само върхът на айсберга. Това каза

...
Шуробаджанащината в Хасково е само върхът на айсберга. Това каза
Коментари Харесай

Елена Йончева: Делян Добрев не трябва да подава оставка

Шуробаджанащината в Хасково е единствено върхът на айсберга. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

От морална позиция наподобява много необичайно един политик да признае, че е упорствал цяла плеяда от близки хора да бъдат назначени в общината. Проблемът не е в назначението на родственици, изключително в случай че са минали през конкурс, огромният проблем е, че тези хора са били част от неговия бизнес кръг, а той ги назначава на основни длъжности в общината. Това е някаква формация, съобщи Йончева.

По думите й единствено за година в община Хасково компаниите, в които зетят на депутата от ГЕРБ Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила Даниел Гаргов има присъединяване, печелят поръчки за 10 млн. лева За година и половина в област Хасково компаниите в които взе участие Гаргов, имат контракти за 30 млн. лева, сподели социалистката.

Тя добави, че роднините на Добрев са работили в община Хасково в продължение на 2 година без конкурс, което е нарушаване на закона. Кметът е бил "на отдалечено " при господин Добрев, уточни Йончева.

Това не е офанзива против Добрев, нямам нищо срещу него. Атаката ми е против модела "Добрев ". Считам, че той не би трябвало да подава оставка. Подавайки оставка, той получава индулгенция. Тръгването от Народното събрание е непоемане на отговорност, с този акт той бяга от осъщественото от него, сподели още Елена Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР