Шуробаджанащината, която според Божидара Бакалова е завладяла „Фермата“ е на

...
Шуробаджанащината, която според Божидара Бакалова е завладяла „Фермата“ е на
Коментари Харесай

Божидара сключи сделка за дуела

Шуробаджанащината, която съгласно Божидара Бакалова е превзела „ Фермата “ е на път да бъде разрушена, откакто довечера дизайнерката подписа договорка със съперничката си на дуела в неделя – юристката Дарина.

Още когато беше посочена за първи дуелист от фермера Яни, Бакалова скочи против женската групичка, която се е заформила към него и която той пази от дуели и ратайство. Заканите да избере някоя от тях за борба за оцеляване не се реализираха, защото в последните дни Божидара е изтощена физически и в последна сметка избра да се състезава с най-възрастния участник измежду дамите – Дарина. Двете са единомислещи, че лагерите във фермата би трябвало да се разбият и се схванаха, която и да отпадне да уточни другата за фермер на седмицата, който пък ще дефинира идващите дуелисти. На мушката попадна първо философката Ивона, която минава за манипулатора на групата.

“Обещай ми да пратиш Ивона за първи дуелист! Тя не заслужава да бъде на финала! Ако в действителност аз и ти желаеме мир и светлина във фермата, Ивона си заслужава урока “, счита Бакалова. Юристката се съгласи с нея, с което обрече философката на втори двубой, откакто тя към този момент оцеля в един против македонката Диана Миличевич. Божидара няма никакво подозрение, че ще се върне в играта и след втория двубой, на който беше пратена.

„ Искам като се върна да пренаредя малко фигурките като в шаха. Царят да отиде малко аргатин, цариците, които се гласят за финала да ги пренаредя в пешки “, чертае проекти за отплата Бакалова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР